Ny fin hemsida som är anpassad för mobil, surfplattor och dator, och så startar vi bloggen från noll.

Idag är det 206 dagar kvar tills jag står uppe i Berga by. Dagarna bara springer iväg och jag har inte hunnit träna så mycket som jag vill. En anledning (bortförklaring) är att jag får kraftig smärta i mina vader. Det känns som att de krampar och efter en stund så domnar mina fötter bort. Detta har jag varit lite orolig för. Att det ska vara nåt så jag drar på mig en skada som i sin tur kommer att hindra min resa. Men i torsdags förra veckan var jag nere på Rygg och Ledkliniken här i Nyköping där jag träffade en mycket trevlig Leg. Sjukgymnast vid namn Olle. Han berättade att jag troligen har kompartmentsyndrom. Tyvärr finns det inte så jätte mycket man kan göra åt saken, utan man får anpassa träningen. Ska tillbaka till honom nu till veckan och gjuta ett par i-läggsulor som kanske kan hjälpa mig att räta upp mina fötter.

Ja just det, anpassa träningen. Det vill säga att jag ska undvika löpning och träning som framkallar symptom. MEN det får bli efter Midnattsloppet nu på lördag 13/8 i Stockholm.  Jag startar 22:30 och räknar med att komma i mål runt 24:00. Hade ju tänkt att klara av de 10km under timmen, men då jag inte kunnat tränat som planerat så inser jag att det inte kommer att ske. Men i mål ska jag!

Ni som har en smartphone kan ladda hem appen Raceone och följa min position direkt i mobilen. Inne i appen söker du efter Vägen Mot Vasaloppet eller på startnummer 30995 .

Ni kommer också att kunna följa mig på Facebook där jag kommer sända live från strax innan start och hela vägen till mål.